سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ریدایرکت 301 چیست و تاثیر آن در سئو + مثال

ریدایرکت 301 یا Redirect 301 چیست را سعی خواهیم کرد به زبان ساده و در قالب مثال به شما توضیح دهیم و همینطور نحوه ریدایرکت کردن 301 و اینکه چطور می‌توانیم در وردپرس WordPress، سی پنل Cpanel و یا فایل .htaccess انتقال آدرس یا همان ریدایرکت را با کد و همینطور بدون کد انجام دهیم را به شما به سادگی یاد خواهیم داد و سعی خواهیم کرد در قالب آموزش تاثیر و اهمیت دستور ریدایرکت 301 در سئو را هم به شما بگویم. همراه میزفا باشید.

ما در این مقاله از چند اصطلاح فنی در سئو استفاده کرده‌ایم که برخی از آن‌ها را در ابتدا تعریف می‌کنیم تا خواندن این مقاله برای شما داده تر باشد.

  • ایندکس index: ایندکس یعنی در نتایج گوگل یک آدرسی وجود دارد. درواقع هر آدرسی در نتایج وجود دارد یعنی فچ شده است.
  • سرچ کنسول Search Console: سرچ کنسول یک ابزار قوی و رایگان برای مدیریت وبسایت شما در نتایج گوگل است که آموزش سرچ کنسول را می‌توانید مشاهده کنید.
  • فچ کردن Fetch: یک عمل برای فراخوانی ربات‌های گوگل است که در سرچ کنسول صورت می‌گیرد.
  • کنونیکال Canonical: برای انتقال اعتبار یک آدرس به آدرس دیگر نزد گوگل بدون ارجاع دادن کاربر استفاده می‌شود، اگر به دنبال مقاله خوب درباره کنونیکال هستید حتما مقاله جامع تگ کنونیکال را مطالعه بفرمایید.

برای درک بهتر ریدایرکت 301 بخوانید

 

برای آشنایی بهتر شما با مفهوم ریدایرکت 301 یا ریدایرکت دائمی، مقاله امروز را با چند مثال ساده شروع می‌کنیم. در مثال‌های زیر به این فکر کنید که در این موقعیت‌ها چه راهکاری پاسخگو خواهد بود:

  • سرچ کنسول را باز کرده‌اید و گزارش‌های مختلف آن را بررسی می‌کنید. متوجه می‌شوید که بعضی آدرس‌ها با www ایندکس شده‌اند و برخی دیگر بدون www.
  • در گزارشات سرچ کنسول با پیغامی این چنینی رو به رو می‌شوید:
    duplicated without user selected canonical.

    وقتی جزئیات گزارش را می‌بینید متوجه می‌شوید که ربات‌های گوگل 2 آدرس کاملا یکسان از سایت شما را فچ کرده‌اند و یکی را به عنوان کنونیکال دیگری در نظر گرفته‌اند. مثلا 2 آدرس این چنینی :

    www.example.com/aboutus
    www.example.com/aboutUS

    این در حالی است که شما برای صفحه ” درباره ما” سایت خود تنها یک صفحه با آدرسی مشخص  به شکل  www.example.com/aboutus در نظر گرفته‌اید.

  • در حال تست بعضی از آدرس‌های سایتتان هستید که متوجه می‌شوید سیستم آدرس‌دهی شما به صورت Unlimited URL است. این حالت زمانی اتفاق می‌افتد که شما بعد از شناسه منحصر به فرد آدرس یک صفحه به عنوان مثال ID یک محصول، هر چیزی که تایپ کنید به یک آدرس جدید با همان محتوای قبلی می‌روید. مثلا آدرس‌های زیر را در نظر بگیرید که هر 3 به یک صفحه اشاره دارند و این حالت به صورت نامحدود برای آدرس‌ها اتفاق می‌افتد:
    www.example.com/cotton/14897/new-products-season1
    www.example.com/cotton/14897/new-products-season2589
    www.example.com/cotton/14897/its

    اگر تا کنون به این مشکل برنخورده باشید، درک این حالت برایتان کمی سخت خواهد بود. اما واقعیت این است که سایت‌هایی وجود دارند که این مورد در آن‌ها اتفاق می‌افتد.

  • بنا به مسائلی تصمیم می‌گیرید اسم دامنه سایت خود را به طور کلی تغییر دهید. به عنوان مثال سایت شما قبلا با آدرس mizfa.ir در دسترس بوده است و از امروز تصمیم می‌گیرید سایت شما بر روی دامنه mizfa.com قرار بگیرد. به راحتی کد ریدایرکت دامنه را درج میکنید و این عمل رخ میدهد.
  • به شما گفته شده تاثیر SSL در سئو خوب است و شما SSL را فعال می‌کنید، که در اینصورت آدرس تمام صفحات شما با https  آغاز می‌شود و شما از هر صفحه 2 نوع آدرس دارید. یکی با https و دیگری بدون https یعنی با http.

برای حل مشکلات این چنینی چه راه حلی مد نظر شماست؟ استفاده از تگ کنونیکال؟ حذف URL ها؟ و یا یک راه بهتر؟

ریدایرکت 301 چیست؟

ابتدا ریدایرکت چیست را بدانیم و سپس از آن استفاده کنیم. ریدایرکت 301 انتقال دائمی یک آدرس به آدرسی دیگر است.  با انجام ریدایرکت 301  روی یک آدرس، کاربران و حتی موتورهای جست و جو از آدرسی که در نتایج جست و جو دیده‌اند یا آدرسی که مستقیما وارد قسمت جست و جوی مرورگر خود کرده‌اند؛ به آدرسی جدید منتقل می‌شوند. به عبارت دیگر با ریدایرکت کردن دائمی آدرس یک صفحه، کاربر را به مسیری جدید از سایت خود هدایت می‌کنید.

ریدایرکت 301 مثل یک چتر عمل می‌کند که تمام آدرس‌های شبیه به هم را به کمک یک انتقال آدرس دائمی در یک جا جمع کرده و به یک نقطه هدایت می‌کند. در این صورت صفحاتی که آدرس‌دهی متفاوتی دارند تنها با یک آدرس به موتورهای جست و جو شناسانده می‌‍شوند. این نوع استفاده از ریدایرکت 301 باعث می‌شود صفحات به درستی از گوگل اعتبار  بگیرند.

تأثیر ریدایرکت 301 بر سئو

قبل از اینکه به نحوه اثر گذاری ریدایرکت 301 بر سئو کل سایت یا تک صفحه ها بپردازیم، این نکته را به یاد داشته باشید که کوچک‌ترین تغییر در ساختار آدرس‌دهی صفحات می‌تواند بر روی رتبه شما در نتایج جست و جوی گوگل تأثیرگذار باشد. به همین علت است که برای نگهداری از جایگاه فعلی آدرس‌هایی که احتیاج به انتقال دائمی دارند نیازمند استفاده از ریدایرکت 301 هستید.

با ریدایرکت کردن یک دامنه یا یک آدرس، شما تمام رنک‌های مربوط به آدرس قبلی را به آدرس جدید منتقل می‌کنید. این رنک ها شامل

  • Page Rank
  • MOZ Rank
  • Page Authority
  • Traffic Value

می‌باشند.

از طرفی با ریدایرکت کردن یک آدرس به گوگل می‌فهمانید که آدرس قبلی را از ایندکس خود حذف کرده و آدرس جدید را جایگزین آدرس قدیمی کند. پس بدانید که تاثیر ریدایرکت بر سئو به صورت مستقیم است و اگر عمل ریدایرکت را به خوبی انجام ندهید اثر منفی میتواند بر روی سئو سایت شما داشته باشد به همین منظور اگر تخصص کافی ندارید و نگران اثر منفی ریدایرکت هستید آن را به یک متخصص بسپارید.

چه زمانی از ریدایرکت 301 استفاده می‌کنیم؟

اگر پاسخی برای سوال‌های ابتدای مقاله پیدا نکردید نگران نباشید. تمام موقعیت‌های فرضی که در بالا به آن‌ها اشاره شد با انجام ریدایرکت 301 یا انتقال دائمی آدرس صفحات حل خواهند شد. به طور کلی می‌توان گفت از ریدایرکت 301 در 3 حالت کلی زیر استفاده می‌شود:

  • ریدایرکت کامل یک دامنه به دامنه دیگر
  • سازماندهی آدری‌هاس dynamic یا Unlimited URL ها به یک آدرس کوتاهتر که مورد پسند موتورهای جست و جو هم باشد.
  • جلوگیری از تولید محتوای تکراری
  • رفع خطای 404

آموزش ریدایرکت 301 به روش های مختلف

ریدایرکت 301 در Cpanel  (سی پنل)

وارد سی پنل شوید و مطابق شکل در بخش Domains به قسمت Rediects (ریدایرکت) بروید.

 

در این قسمت در بخش اول نوع انتقال (Type) را مشخص کنید چرا که انتقال می‌تواند انواع مختلف ریدایرکت داشته باشد و ما در اینجا نوع 301 را انتخب می‌کنیم. سپس دامنه مد نظر را در قسمت https?://(www.)? انتخاب کرده و بعد در بخش سوم آدرس قدیمی که قرار است به آدرسی جدید منتقل شود و در بخش چهارم آدرس جدید را وارد کنید.

به عنوان مثال اگر قرار است صفحه با آدرس mizfa.com/pageA به صفحه ای با آدرس mizfa.com/pageB ریدایرکت 301 شود باید در قسمت اول گزینه Permanent 301، در قسمت سوم PageA و در قسمت چهارم mizfa.com/pageB را وارد کنید.

ریدایرکت 301 در وردپرس + معرفی بهترین افزونه

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید، افزونه‌های زیادی وجود دارند که کار ریدایرکت را برای شما انجام می‌دهند. یکی از افزونه‌هایی که سایت رسمی وردپرس حدودا 9 ماه قبل آن را به روز رسانی کرده است افزونه Simple 301 Redirect است در این لینک می‌توانید مشاهده کنید.

اگر نسخه کامل افزونه Yoast  را در اختیار دارید می‌توانید از بخش Redirect Manager (به فارسی “تغییر مسیر” نام گذاری شده است) صفحات خود را ریدایرکت 301 تعریف کنید.  با توجه به شکل زیر یکی از انواع ریدایرکت ها را انتخاب کنید. ( برای ریدایرکت 301 گزینه اول را انتخاب کنید.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

حال مطابق آنچه در آموزش ریدایرکت 301 در سی پنل اشاره کردیم قسمت‌های مختلف این افزونه را می‌توانید به راحتی پر کنید.

یکی دیگر از افزونه‌های وردپرس که به انتقال اتوماتیک یک صفحه به صفحه دیگر به شما کمک می‌کند، افزونه Quick Page/Post Redirect است. کار کردن با این افزونه نیز بسیار ساده است و تنها کافی است نوع ریدایرکت و آدرس‌های قدیم و جدید را داخل آن وارد کنید.

ولی اگر شما نسخه حرفه ای افزونه یوآست را ندارید و به دنبال بهترین افزونه ریدایرکت وردپرس برای انتقال آدرس ها هستید پیشنهاد میکنم افزونه redirection را حتما بررسی کنید. برای مشاهده این افزونه بر روی عکس زیر کلیک نمایید.

کد ریدایرکت های کاربردی 301 به کمک فایل .htaccess

شاید گاهی دوست داشته باشید بدون افزونه عمل ریدایرکت 301 را صورت دهید، اگر می‌خواهید به صورت مستقیم با تغییر فایل‌های سمت سرور، ریدایرکت را انجام دهید در نظر داشته باشید که ما کدهای مختلفی را می‌توانیم به کمک فایل .htaccess  درج کنیم، مثلا یک دامنه به یک دامنه دیگر و یا یک آدرس را به یک آدرس دیگر منتقل کرد و یا حتی یک سری آدرس‌ها را به یک آدرس خاص انتقال داد. حال تا با توجه به نیاز خودتان یکی از آن‌ها را استفاده کنید.

کد 1

فقط مثالی که از وبسایت میزفا زدیم را فراموش نکنید تا بهتر درک کنید، ما قصد داریم pageA را به pageB در دامنه mizfa.com انتقال دهیم.

کد ریدایرکت 301  یک آدرس به آدرس دیگر در همان دامنه

Redirect 301 /pageA /pageB

کد 2

کد ریدایرکت 301 یک آدرس به آدرس دیگر در دامنه‌ای غیر از دامنه خودتان

Redirect 301 /pageA https://newmizfa.com/pageB

 

کد 3

کد ریدایرکت 301 دامنه قدیمی به دامنه ای جدید در .htaccess

در اینجا mizfa.ir یک دامنه قدیم است و mizfa.com یک دامنه جدید است. تست کنید همین الان mizfa.ir را در مرورگر خودتان تایپ کنید.

# Note by mizfa: Redirect from old-website to new-website
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mizfa.ir [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.mizfa.ir [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://mizfa.com/$1 [L,R=301,NC]

کد 4

کد ریدایرکت 301 کل صفحات و همینطور دامنه قدیمی به کل صفحات در دامنه جدید به کمک فایل .htaccess

در اینجا اگر هر ادرسی از دامنه mizfa.ir تایپ کنیم همان آدرس در دامنه mizfa.com به خوبی باز می‌شود. مثلا ادرس mizfa.ir/seo تایپ کنید و کد زیر را قرار دهید آدرس mizfa.com/seo باز می‌شود.

کد زیر باید ابتدای فایل .htaccess درج شود.

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)$ https://mizfa.com/$1 [R=301,L]
</IfModule>

کد 5

کد ریدایرکت 301 آدرس بدون www به آدرس با www  در .htaccess

مثلا اگر قصد دارید آدرس mizfa.com را به www.mizfa.com انتقال دهید این کد مناسب است. به http و https بودن دامنه خود دقت داشته باشید و همینطور به جای دامنه میزفا، دامنه خود را وارد کنید.

# Note by mizfa: Redirect from non-www to www
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mizfa.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.mizfa.com/$1 [L,R=301,NC]

کد 6

کد ریدایرکت 301 آدرس با www به آدرس با www در .htaccess

مثلا اگر قصد دارید آدرس www.mizfa.com را به mizfa.com انتقال دهید این کد مناسب است. به http و https بودن دامنه خود دقت داشته باشید و همینطور به جای دامنه میزفا، دامنه خود را وارد کنید.

# Note by mizfa: Redirect from www to non-www
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.mizfa.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://mizfa.com/$1 [L,R=301,NC]

کد 7

کد ریدایرکت 301 آدرس http به آدرس https با .htaccess

اگر قصد دارید مثلا آدرس http://mizfa.com را به https://mizfa.com انتقال دهید کد زیر گزینه مناسبی است، توجه به www و یا بدون www بودن دامنه خود داشته باشید و فقط خط آخر را بر این اساس مد نظر داشته باشید.

# Note by mizfa: Redirect from http to https
RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?mizfa\.com
RewriteRule ^(.*)$ https://mizfa.com/$1 [R,L]

کد 8

اینم یک کد دیگه که مستقل از دامنه است.

# Note by mizfa: Redirect from http to https
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
</IfModule>

 

 

کد 9

کد ریدایرکت 301 برای انتقال آدرس های AMP به بدون AMP در .htaccess

اگر شما از افزونه های AMP وردپرس استفاده کرده باشید و بعد از مدتی این افزونه را غیرفعال بکنید، آدرس هایی که افزونه amp ایجاد کرده خطاهای 404 می‌دهد و شما در سرچ کنسول این خطاها را کم کم شاهد خواهید بود. اگر به هر دلیلی دیگر قصد فعال سازی صفحات amp وردپرس را ندارید کد زیر را در فایل .htaccess درج کنید.

# Note by mizfa: Redirect from AMP to non-AMP
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_URI} (.+)/amp(.*)$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/wp-content/(.*)$
RewriteRule ^ %1/ [R=301,L]

 

اگر از افزونه redirection وردپرس که بالا اشاره کردیم استفاده می‌کنید می‌توانید تنظیمات آن را به شکل زیر پیاده سازی کنید تا ادرس های amp به بدون amp انتقال پیدا کند.

Source URL: /(.*)\/amp

Target URL: https://www.yourdomain.com/$1

 

البته سایت htaccessredirect هم موجود است و میتونید حتی کد ریدایرکت دلخواه بسازید.

کد 10

کد ریدایرکت 301 برای انتقال آدرس بدون اسلش به ادرس با اسلش به کمک فایل .htaccess

به عنوان مثال اگر شما تمایل داشته باشید آدرس mizfa.com/seo را به آدرس mizfa.com/seo/ انتقال دهید کد زیر پیشنهاد می‌شود. هر چند ممکن است به دلیل برخی تنظیمات سرور شما و همینطور تنظیمات سایتتان این مورد کار نکنید. در این صورت با پشتیبان هاست و یا سایت در تماس باشید.

# Note by mizfa: Redirect Non-Slash to Slash URLs
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*[^/])$ /$1/ [L,R=301]
</IfModule>

کد 11

کد ریدایرکت 301 برای انتقال آدرس با اسلش (Slash) به ادرس بدون اسلش (Non-Slash) در .htaccess

برعکس مثال بالا کار می‌کند.

# Note by mizfa: Redirect Slash to Non-Slash URLs
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301]
</IfModule>

 

کد 12

کد ریدایرکت 301 برای انتقال آدرس بدون اسلش به ادرس با اسلش در .htaccess

به عنوان مثال اگر شما تمایل داشته باشید آدرس mizfa.com/SEO/ که با حروف بزرگ هست رو به آدرس mizfa.com/seo/ انتقال دهید کد زیر پیشنهاد می‌شود. البته همون طور که قبلا گفتیم زمانی این کدها به درستی کار میکنند که تداخلی با پیکربندی هاست و سایت شما نداشته باشند. مخصوصا دوستان وردپرسی، مشکل ریدایرکت شدن وردپرس گاهی ربطی به کد ریدایرکت در htaccess ندارد.

# Note by mizfa: Redirect Uppercase to Lowercase
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteRule [A-Z] - [E=HASCAPS:TRUE,S=1]
RewriteRule ![A-Z] - [S=28]
RewriteRule ^([^A]*)A(.*)$ $1a$2
RewriteRule ^([^B]*)B(.*)$ $1b$2
RewriteRule ^([^C]*)C(.*)$ $1c$2
RewriteRule ^([^D]*)D(.*)$ $1d$2
RewriteRule ^([^E]*)E(.*)$ $1e$2
RewriteRule ^([^F]*)F(.*)$ $1f$2
RewriteRule ^([^G]*)G(.*)$ $1g$2
RewriteRule ^([^H]*)H(.*)$ $1h$2
RewriteRule ^([^I]*)I(.*)$ $1i$2
RewriteRule ^([^J]*)J(.*)$ $1j$2
RewriteRule ^([^K]*)K(.*)$ $1k$2
RewriteRule ^([^L]*)L(.*)$ $1l$2
RewriteRule ^([^M]*)M(.*)$ $1m$2
RewriteRule ^([^N]*)N(.*)$ $1n$2
RewriteRule ^([^O]*)O(.*)$ $1o$2
RewriteRule ^([^P]*)P(.*)$ $1p$2
RewriteRule ^([^Q]*)Q(.*)$ $1q$2
RewriteRule ^([^R]*)R(.*)$ $1r$2
RewriteRule ^([^S]*)S(.*)$ $1s$2
RewriteRule ^([^T]*)T(.*)$ $1t$2
RewriteRule ^([^U]*)U(.*)$ $1u$2
RewriteRule ^([^V]*)V(.*)$ $1v$2
RewriteRule ^([^W]*)W(.*)$ $1w$2
RewriteRule ^([^X]*)X(.*)$ $1x$2
RewriteRule ^([^Y]*)Y(.*)$ $1y$2
RewriteRule ^([^Z]*)Z(.*)$ $1z$2
RewriteRule [A-Z] - [N]
RewriteCond %{ENV:HASCAPS} TRUE
RewriteRule ^/?(.*) /$1 [R=301,L]
</IfModule>

اشتباهات رایج استفاده از ریدایرکت 301

اولین مشکل:

یکی از رایج‌ترین مشکلاتی که سئو کارها در هنگام انجام ریدایرکت یک آدرس دارند، ساختن زنجیره ریدایرکت است.

زنجیره ریدایرکت چیست؟

به مثال زیر توجه کنید:

صفحه “الف”  قدیمی شده است. ریدایرکت 301 صفحه “الف”  به صفحه ” ب”

صفحه ” ب”  قدیمی شده است. ریدایرکت صفحه “ب” به صفحه “ج”

صفحه “ج” قدیمی شده است. ریدایرکت صفحه “ج” به صفحه “د”

صفحه “د” صفحه مورد نظر است.

زنجیره ریدایرکت یکی از وحشتناک‌ترین اتفاقاتی است که در هنگام انتقال آدرس اتفاق می‌افتد. زمانیکه زنجیر ریدایرکت اتفاق می‌افتد رنک‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم نمی‌توانند به صفحات با آدرس‌های جدید منتقل شوند. آموزش رفع خطاهای gtmetrix را دنبال می‌کنید؟ در وبسایت GTmetrix فقط 3 خطا وجود دارد که مربوط به همین ریدایرکت ها است و هشدار می‌دهد که پرهیز کنید از این نوع ریدایرکت‌ها، خطاها عبارت اند از:

  • رفع خطای Avoid landing page redirects
  • رفع خطای Minimize Redirects
  • رفع خطای Avoid URL redirects

جهت مشاهده رفع خطاهای بالا مقاله رفع خطای Avoid landing page redirects را مطالعه کنید.

برای حل این مشکل بهتر است ریدایرکت 301 را به شکل زیر اصلاح کنید:

صفحه “الف” به صفحه “د” ریدایرکت شود.

صفحه “ب” به صفحه “د” ریدایرکت شود.

صفحه “ج” به صفحه “د” ریدایرکت  شود.

دومین مشکل:

مشکل شایع در ریدایرکت کردن و یا همان انتقال دائمی آدرس‌های یک سایت، ریدایرکت دائمی صفحاتی که حذف شده‌اند به صفحه اصلی سایت است. به عبارت دیگر برخی ها هر آنچه که صفحات 404 دارند را به صفحه اصلی سایت انتقال می‌دهند. اگر می‌خواهید گوگل برای سایت شما ارزش قائل شود بهتر است کمی زمان صرف کرده و آدرس‌های حذف شده را به نزدیک‌ترین و مشابه‌ترین صفحه در سایت ریدایرکت کنید. حتی اگر گوگل را نیز در نظر نگیرید، لحظه ای به تجربه کاربری سایت خود و احساسی که کاربر با منتقل شدن به صفحه ای کاملا بی ارتباط با درخواستش خواهد داشت؛  فکر کنید.

مثال از انجام ریدایرکت 301 و انتقال دائمی آدرس صفحات یک سایت

حال زمان آن رسیده است که به طور کامل‌تری در خصوص مثال‌هایی که در ابتدای مقاله آوردیم بپردازیم.

  • اگر از داخل گزارش‌هایی که ابزارهای گوگل مثل سرچ کنسول یا هر ابزار دیگری در اختیار شما قرار می‌دهد متوجه شدید که آدرس‌ صفحات شما به شکل یکسانی نیست ( بعضی آدرس‌ها با www بعضی با https و …  باز می‌شود) به این معنی است که شما هنوز یک ساختار ثابت و مشخص آدرس‌دهی را برای صفحات خود تعریف نکرده اید.
    مثلا اگر آدرس همه صفحات به صورت https://example.com تعریف شود. در این حالت باید  به کمک ریدایرکت 301 آدرس‌های www به آدرس‌های بدون www  منتقل شوند و در ادامه آدرس‌های http  به آدرس‌های https ریدایرکت 301 شوند.
  • ربات‌های گوگل بر روی کوچک یا بزرگ بودن حروف زبان انگلیسی که بر روی آدرس‌ها قرار می‌گیرند حساس هستند. تمام آدرس‌هایی که بر اثر وجود یک اسلش اضافه، حروف کوچک و بزرگ یا ویرگول های اضافه از یک آدرس ایجاد شده اند را به آدرس اصلی ریدایرکت 301 کنید. راستی فکر می‌کنید آدرس فارسی بهتر است یا انگلیسی؟
  • در صورتیکه به تازگی از SSL استفاده می کنید یا دامین خود را تغییر داده‌اید باید این تغییرات آدرس را به کمک کد ریدایرکت 301 در سرور به اطلاع ربات‌های گوگل برسانید. آموزش ریدایرکت آدرس سایت از http به https را مطالعه کنید.
  • جلوی تولید آدرس‌های dynamic  در سایتتان را بگیرید. تمامی Unlimited URL هایی که برای یک محصول ایجاد شده اند را به آدرس اصلی محصول ریدایرکت 301 کنید تا محصول هم رنک درستی بگیرد و هم مشمول قانون محتوای تکراری نشود.

پایان

خب به انتهای مقاله رسیدیم و انتظار داریم شما در پایان بدانید که دقیقا ریدایرکت 301 چیست و همینطور چه تاثیری در سئو و افزایش رتبه وبسایت شما در گوگل دارد. همینطور باید نحوه انتقال یک وبسایت با ریدایرکت 301 را در وردپرس و همینطور سایت های غیروردپرسی بدانید و بتوانید با کد و همینطور بدون کد و به کمک افزونه ها عمل انتقال را انجام دهید. همینطور سعی شد خطاهای مهم در عمل ریدایرکت را کامل توضیح دهیم تا تاثیرات منفی در سئو وبسایت شما این عمل نداشته باشد.

البته به یاد داشته باشید که شما اگر از ابزار سرچ کنسول گوگل استفاده نکنید بزرگ ترین فرصت در جهت بهبود وبسایت خودتان در نتایج گوگل را از دست می‌دهید. چرا که بسیاری از خطاها که باید عمل ریدایرکت در آن صورت بگیرد به کمک ابزار سرچ کنسول گوگل شناخته می‌شود. پس حتما آموزش های سرچ کنسول میزفا را بخوانید. (در منو وبسایت موجود است)

منبع: میزفا

از آنجاییکه انتقال یک آدرس به کمک ریدایرکت 301 ممکن است در ابتدای راه کمی پیچیده به نظر بیاید، حتما سوالات خود در این خصوص را با ما در میان بگذارید تا به اشتباه اعتبار صفحات سایتتان را در گوگل از دست ندهید.